info@areax.se  info@areax.se  08-635 95 00  08-635 95 00          

VILL DU ANVÄNDA AREA X?

Våra lokaler är indelade i 3 olika zoner. Den gröna zonen är tilldelad möjligheten för våra kunder att använda gemensamma ytor för olika ändamål. På plats finns lunchrum, arbetsrum för arbete med egna servrar och hårdvara samt konferens.

LUNCHRUM

Om du besöker oss en längre tid så finns möjlighet att köpa eller ta med egen mat. Vi har ett lunchrum i anslutning till våra hallar som fritt kan nyttjas med tillgång till spis, mikrovågsugn, bestick och porslin. Vi bjuder även på kaffe eller the i anslutning till detta.

ARBETSRUM

För våra collocation kunder finns ett dedikerat arbetsrum med två platser om underhållsarbete på servrar, installations arbete eller annan service behöver utföras. Här kan du sitta i lugn och ro och arbete med dina system. Kontakt oss för bokning.

THINK TANK – KONFERENS

Det tysta underjordiska bergrummet inbjuder till lugn och harmoni. Kanske vill du boka ett möte med dina kunder för att tillsammans med oss presentera anläggningen. Det kan även vara så att ditt företag vill utnyttja lokalen tillsammans med andra partners eller underleverantörer i samband med driftsättning eller uppgraderingar. Eller så vill ni bara planlägg en intern konferens på ett undanskymt och representativt ställe. Konferensrummet är på 100kvm och har ett stort konferensbord med 14 platser, trivselhörna med soffor samt tillgång till konferenstelefon samt projektor. Hos oss är du alltid välkommen!

Kontakta oss

Fiberdata AB
Kvarnkroken 7
805 92 Gävle

Box 6027
800 06 GÄVLE

Växel: 08-635 95 00
Fax: 026-63 51 01

Based in sweden

Based in Sweden