info@areax.se  info@areax.se  08-635 95 00  08-635 95 00          

Area X söker hostingsäljare

 

Är du Hostingsäljare och redo för en expedition utöver det vanliga?

 

KORT OM Fiberdata

Med en av landets säkraste datahallar och med arbete i teknikens framkant, kan vi erbjuda spännande utmaningar och i ett härligt team. Vår framgång beror på förmågan att attrahera de klipskaste och mest begåvade människorna med passion och hög energinivå. På Fiberdata har vi roligt hela vägen. Vi förespråkar kreativitet, lagarbete och ett visst mått av eget självförtroende.

Fiberdata har 35 anställda med kontor i Gävle och Stockholm. I utkanten av Gävle, i en gammal atombombsbunker, ligger vårt datacenter som är ett Europas säkraste.

OM TJÄNSTEN

Som Hostingsäljare hos Fiberdata arbetar du självständigt med hela säljprocessen. Du ansvarar för affären från bearbetning till avslut. Med dina tekniska kunskaper hjälper du kunden i rätt riktning genom att föreslå tjänster och produkter för en optimal lösning dvs kunden får rätt IT-infrastruktur med maximalt värde. Du kommer att arbeta med bearbetning av nya kunder, men även hjälpa till att utveckla befintliga kunden. Du har fokus på helheten för teknikval och att lösningen är i linje med våra långsiktiga strategier. Arbetet sker i nära samarbete med hostingchef och övriga i teamet. Du bidrar med nyskapande idéer för att utveckla säljorganisation, tjänster och processer.

Tjänsteresor kommer att förekomma. (både in- och utrikes).

VI ERBJUDER

På Fiberdata arbetar människor som är roliga, kompetenta och engagerade och med höga ambitioner att nå den absoluta toppen.

Vi bejakar medarbetarens drivkrafter och har en tydlig strategi för att ständigt utveckla medarbetaren både inom tekniken men även som människa.

Vi drivs av ett mästerskapstänk där vi ständigt vill utvecklas som person, medarbetare till att bli ännu bättre på att skapa värden hos våra kunder genom vår kompetens.

Genom att låta dig som medarbetare påverka vad som ska göras, hur det ska utföras, med vem och när ger vi dig möjlighet till självstyre i ditt dagliga arbete.

Detta sammantaget med att vi har roligt, känner kamratskap och en gnutta galenskap ger oss mening i våra uppdrag.

Vi kommer att lägga stor vikt på din tekniska kunskap då det krävs för en trovärdig dialog med kunden.

Vi ser som fördel om du har erfarenhet av Teknisk tjänsteförsäljning, IT Rådgivning eller liknande inom Hosting, Serverlösningar och Virtualisering.

Meriterande är om du har ett eget etablerat nätverk från IT-marknaden mot IT-Återförsäljare och medelstora bolag. Vi vill växa!

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, liksom B-körkort.

Vi tillämpar normalt provanställning. Individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Gävle.

Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Fiberdata AB
Kvarnkroken 7
805 92 Gävle

Box 6027
800 06 GÄVLE

Växel: 08-635 95 00
Fax: 026-63 51 01

Based in sweden

Based in Sweden