info@areax.se  info@areax.se  08-635 95 00  08-635 95 00          

BLI PARTNER MED AREA X!

Frågar dina kunder efter molntjänster? Vill du kunna leverera utan att själv behöva bygga upp en helt egen infrastruktur? Då är ett Partnerskap med Area X ett utmärkt alternativ.

Oavsett om du är IT-Konsult, webbyrå, applikationsutvecklare eller annan it-specialiserad företagare så kommer du förr eller senare behöva leverera eller själv utnyttja mer eller mindre specialiserade molntjänster.

Area X drivs av företaget Fiberdata i Gävle som har lång erfarenhet av nätverk och serverdrift. I vårt bergrum utanför Gävle har vi byggt upp en stabil och säker hostingmiljö. Datahallarna har redundanta fiberkopplingar och är försedda med både UPS och dieseldriven generator för högsta driftsäkerhet. Att hallarna ligger 30 meter ner i urberget och är helt EMP-säkrade gör att de är helt avskärmade för yttre störningar som solstormar, extrema väderfenomen. Ja, tom en atombomb klarar de av. Dessutom har vi bemanning dygnet runt, året runt.

Idag kan vi erbjuda colocation, dedikerade servrar, VPS, VDC och Cloud backup.  Med hjälp av våra tjänster kan du erbjuda dina kunder, eller ditt utvecklingsteam, såväl IaaS, PaaS och SaaS. Det fina i kråksången är att vi inte kommer att konkurrera med dig. Vi är specialister på infrastrukturen upp till OS, sedan är det du som adderar dina specialkunskaper åt dina kunder utan att behöva trassla med saker som lagring, V-Lan, servrar, säkerhet osv, för det tar vi hand om åt dig

Kontakta oss

Fiberdata AB
Kvarnkroken 7
805 92 Gävle

Box 6027
800 06 GÄVLE

Växel: 08-635 95 00
Fax: 026-63 51 01

Based in sweden

Based in Sweden