info@areax.se  info@areax.se  08-635 95 00  08-635 95 00          

Area X hjälte

SERVERDRIFT

Fiberdata har möjlighet att erbjuda extra tjänster och en hög nivå av service i förhållande till många andra hostingleverantörer. Detta är möjligt i och med att vi har personal 365/24/7 på plats i vår anläggning i berget. Vi kan erbjuda ett antal väl sammansatta tjänster för våra dedikerade server-kunder.

UTÖKAD TILLGÄNGLIGHET

I det fall den hyrda servern går sönder byter vi ut den mot en ny. Som kund är du själv ansvarig för att göra så kallad ”disaster recovery” från den back-up lösning du valt. I det fall ni upptäcker att en disk är trasig och den behöver bytas åtgärdar vi även detta problem med överenskommelse inställelsetid. Vi kan även starta om maskinen på begäran. Vårt dedikerade server-erbjudande är uppbyggt på en överenskommen tillgänglighetsnivå där vår personal utför standardiserade servicearbeten. Inom ramarna för basavgiften utför vi samtliga uppgifter under normal arbetstid 08.00-17.00 helgfria vardagar. Vi kan även erbjuda utökad tillgänglighet i enlighet med följande servicenivåer:

 

OMSTART AV SERVER

I vår unika omstartsgaranti kan vi tillhandahålla omstart av server inom 5 minuter alla dagar på året dygnet runt.

 

PÅ PLATSEN-HJÄLP

I det fall något händer och vi kan hjälpa till med andra uppgifter gör det på löpande timme. Det kan röra sig om återkommande omstartsförsök eller annat specialbeställt arbete.

Vi är alltid intresserade att förstå just dina behov. Om du söker något som inte finns i vår prislista är vi alltid öppna för en diskussion.

Kontakta oss

Fiberdata AB
Kvarnkroken 7
805 92 Gävle

Box 6027
800 06 GÄVLE

Växel: 08-635 95 00
Fax: 026-63 51 01

Based in sweden

Based in Sweden